Krog varnosti

AS skrbi za varnost strank kot celoto in zato omogoča celovit nabor zavarovanj in dodatnih storitev za svoje zavarovance. Ponudbo zavarovanj dopolnjujemo z inovativnimi zavarovalno-finančnimi produkti, sodobnimi storitvami in svetovanjem, ki stranki omogoča zavarovanje po meri, hkrati pa kakovostno in sodobno zavarovalno zaščito, svetovanje in hitro pomoč, vselej, ko jo potrebujejo, še zlasti pa ob reševanju škode.
 
 

Center Zdravje AS

V Centru Zdravje AS, na telefonski številki 080 81 10, nudimo strankam predvsem hitro in kakovostno pomoč pri koriščenju storitev dodatnega zavarovanja Specialisti in zdravila. Za stranke je pomembna tudi brezplačna pomoč, saj jim tudi v primeru zavrnjenih avtorizacij ponudimo t.i. navigacijo, s katero jim poiščemo informacijo o najkrajši čakalni dobi v javnem zdravstvenem sistemu. 
 
Lastna ambulanta Zdravje AS je pričela delovati leta 2016 in je povsem nova storitev za stranke. Deluje v okviru hčerinskega podjetja Zdravje AS, prav tako ustanovljenega 2016, katerega vizija je ponuditi zavarovancem vrhunske zdravstvene storitve takrat, ko jih potrebujejo.