Krog varnosti

AS skrbi za varnost strank kot celoto in zato omogoča celovit nabor zavarovanj in dodatnih storitev za svoje zavarovance. Ponudbo zavarovanj dopolnjujemo z inovativnimi zavarovalno-finančnimi produkti, sodobnimi storitvami in svetovanjem, ki stranki omogoča zavarovanje po meri, hkrati pa kakovostno in sodobno zavarovalno zaščito, svetovanje in hitro pomoč, vselej, ko jo potrebujejo, še zlasti pa ob reševanju škode.
 
 
KROG VARNOSTI zagotavlja pomembne finančne prihranke in številne ugodnosti, saj cenimo in nagrajujemo zaupanje svojih strank.
Vsem zdravstvenim zavarovancem smo podarili zavarovanje prehodne oskrbe, ki je dobrodošla pomoč na domu. To zavarovanje prejmejo tudi naši novi zdravstveni zavarovanci. 
Na nas se lahko zanesete tudi v najtežjih trenutkih. Ko ostanete brez zaposlitve ali vam daljša bolniška odsotnost občutno oklesti družinski proračun, lahko prevzamemo vaša finančna bremena. To omogoča zavarovanje oprostitve plačila premije, ki je pomembna novost pri zavarovanju doma, avta in pri zdravstvenem zavarovanju, saj vam za minimalno premijo prinaša dodatno varnost.
Prav tako smo ob vas takrat, ko utrpite škodo, ki zagotovo vpliva na vaše vsakodnevne navade. Ko uveljavljate škodo na svojem vozilu, smo za vas izbrali najboljše servise. Storitev »Moj servis« vam omogoča kakovostno popravilo, brezplačno uporabo nadomestnega vozila, prinaša pa še prihranek ob obnovi ali sklenitvi vašega avtomobilskega zavarovanja.
 
 

Center Zdravje AS

V Centru Zdravje AS, na telefonski številki 080 81 10, nudimo strankam predvsem hitro in kakovostno pomoč pri koriščenju storitev dodatnega zavarovanja Specialisti in zdravila. Za stranke je pomembna tudi brezplačna pomoč, saj jim tudi v primeru zavrnjenih avtorizacij ponudimo t.i. navigacijo, s katero jim poiščemo informacijo o najkrajši čakalni dobi v javnem zdravstvenem sistemu. 
Lastna ambulanta Centra Zdravje AS je pričela delovati leta 2016 in je povsem nova storitev za stranke. Deluje v okviru hčerinskega podjetja Zdravje AS, prav tako ustanovljenega 2016, katerega vizija je ponuditi zavarovancem vrhunske zdravstvene storitve takrat, ko jih potrebujejo.