Strategija poslovanja

Naša strategija temelji na več kot dvajsetletnih izkušnjah in zaupanju. Smo zavarovalniška skupina z osrednjim trgom v Sloveniji. Svojim strankam, posameznikom in podjetjem omogočamo zavarovalno zaščito tudi prek meja. Ponujamo popolno ponudbo zavarovanj in storitev za celovito varnost oseb in premoženja. Inovativni poslovni procesi, novi poslovni modeli, prodajne poti in zavarovalne rešitve, ki jih stranke prepoznavajo in cenijo, sodijo med naše najvišje prioritete. Želimo presegati pričakovanja naših zavarovancev. Ustvarjamo nove dimenzije varnosti.


Vsak dan gradimo dolgoročna partnerstva s strankami, ki cenijo kakovostno ponudbo, strokovne in učinkovite storitve. Hitro rešujemo škode in učinkovito komuniciramo novosti, ki strankam omogočajo še večjo varnost in prihranek. Proaktivno spremljamo želje zavarovancev in se odzivamo na potrebe sodobnega časa. Sledimo trendom in novosti vpletamo v storitve in ponudbo, ki jo prilagodimo zavarovancu, podjetju ali posamezniku.

Naša pomembna konkurenčna prednost je celovita zavarovalna zaščita na enem mestu. Pod eno, varno streho poskrbimo za varnost, posameznika in vsega premoženja. Osebno varnost zagotavljamo z najširšo paleto zdravstvenih in življenjskih zavarovanj, ki so prilagojena potrebam vsakogar. Ponudbo ves čas dopolnjujemo s finančnimi rešitvami, ki ob zavarovanju omogočajo donosno varčevanje, obenem pa zagotavljajo varno jesen življenja. Prepoznavamo tveganja in podjetjem nudimo zavarovalne rešitve za najširši spekter poslovnih tveganj in naravnih nesreč. Obenem v sodelovanju z vodstvom podjetja zagotavljamo vrhunsko zaščito vseh ključnih področij poslovanja in zaposlenih. S tem bistveno povečujemo poslovno in stroškovno učinkovitost podjetja.

Usmerjeni smo v razvoj prožne organizacije, v hitro in učinkovito delovanje v vse bolj spreminjajočih se tržnih razmerah. Pomembno je, da delujemo z optimalnimi stroški. Zato na trgu nastopamo s kakovostno, sodobno in hkrati cenovno ugodno ponudbo. Ob tem smo zavezani, da ohranjamo tehnološko svežino in zagotavljamo najvišjo kakovost storitev.

Želje in potrebe naših zavarovancev so naše glavno vodilo pri razvoju novih zavarovalnih rešitev. Želimo biti inovativni vedno in povsod, ko nas stranke potrebujejo. Številna zavarovanja lahko pri AS-u že vrsto let sklenemo prek spleta, iz udobnega domačega okolja. Prav tako smo ponosni, da smo prvi v Sloveniji ponudili sklepanje zavarovanj preko mobilnih naprav.