Dosežki in priznanja

Polni certifikat Družini prijazno podjetje

Adriatic Slovenica je 15. maja 2018 prejela polni certifikat Družini prijazno podjetje. Več.

Nagrada Mojih financ za NAJ riziko življenjsko zavarovanje

Moj življenjski kasko, AS-ovo riziko življenjsko zavarovanje, je prejel nagrado za NAJ riziko življenjsko zavarovanje, in sicer 1. mesto v vseh kategorijah. Več

Prejeli nagrado SPORTO

Akcija Adriatica Slovenice POPOLNI AS IZZIV za zdravo življenje je zmagala v kategoriji SPORTO SPONZORSHIP/ ENDORSMENT AWARD 2017. Več.

Certifikat dobre organizacijske energije 2017

Prejeli smo certifikat Organizacijska energija 2017 in v kategoriji finančne storitve dosegli najboljši indeks organizacijske energije. Več.
 
Nagrada Mojih financ za riziko zavarovanje
Revija Moje finance veliko pozornosti namenja neodvisnim in strokovnim raziskavam. Maja 2017 so opravili raziskavo med zavarovalnicami pri ponudbah riziko življenjskih zavarovanj. Adriatic Slovenica je na podlagi neodvisne strokovne raziskave prejela nagrado za NAJ riziko življenjsko zavarovanje in sicer 1. mesto v kategoriji  za zavarovanje 30-letnika za 30 let v višini 50.000 EUR. Več.
 

Priznanje Horus 2016 za družbeno odgovorno poslovanje

V kategoriji »projekti« med velikimi podjetji smo za izobraževalno priložnost Za njimi stojimo prejeli priznanje Horus 2016. Podeljuje ga IRDO – Inštitutu za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno – interesnimi organizacijami.  Več.

 

Nagrada ORGANIZACIJSKA ENERGIJA 2016

Našo energijo in vedenjski potencial uspešno usmerjamo k doseganju ciljev organizacije. Prejeli smo nagrado ORGANIZACIJSKA ENERGIJA 2016 Planeta GV, saj imamo največ organizacijske energije v zavarovalniški panogi. Več.

SPORTO 2015 - uvrstitev AS v finale Najboljše športno sponzorstvo 

Adriatic Slovenica se je s projektom Mami, pelji me med nogometne AS-e, uvrstila v finale v kategoriji »najboljše športno sponzorstvo«. Več.

Nagrada SPORTO 2015 - Najboljše osebno sponzorstvo športnika za WIZ

Projekt WIZ zavarovanj  #resničnofajn s Filipom Flisarjem  je zmagovalec SPORTO Konference 2015 v podkategoriji »najboljše osebno sponzorstvo športnika«. Več.

Nagrada WEBSI spletni prvak 2015 za WIZ

Nagrade WEBSI Spletni prvaki izpostavljajo, predstavljajo in nagrajujejo digitalne presežke v Sloveniji. V kategoriji poslovnih spletnih strani, ki so namenjene komuniciranju in poslovanju s podjetji, s končnimi kupci ali pa je stran namenjena tako podjetjem kot tudi kupcem, je zmago slavilo spletno mesto Wiz zavarovanj, ki deluje v okviru zavarovalnice Adriatic Slovenica. Več.
 
Nagrada Marketinška odličnost leta 2015 za AS v kategoriji velikih podjetij B2C
 
Priznanje marketinška odličnost leta je namenjeno podjetjem oziroma institucijam, 
ki izvajajo poslanstvo Društva za marketing Slovenije in udejanjajo marketing kot poslovno usmeritev. 
Nagrada je tako namenjena celotnemu podjetju, ki je s svojo marketinško usmerjenostjo, miselnostjo in pristopi vzor celotni marketinški oziroma poslovni skupnosti. Več o nagradi.
 
Nagrada ICTI 2015 za spletno mesto WIZ
 
Na regionalna konferenci informacijske in komunikacijske tehnologije v zavarovalništvu vsako leto nagrajujejo spletne rešitve na področju zavarovanja. Med prejemniki nagrad v kategoriji agencij za zastopanje in prodajo zavarovanj je prvo nagrado prejel portal WIZ. Več o nagradi.
 
Osnovni certifikat Družini prijazno podjetje
 
Zavarovalnica AS je v januarju 2015 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje in se tako pridružila številnim podjetjem, ki svojim zaposlenim omogočajo varno, zdravo in stimulativno delovno okolje. Več.