Življenjski kasko – Asistenca življenja spodbuja zdrav življenjski slog

Ljubljana, 22. marec 2013 – Zavarovalnici KD Življenje in Adriatic Slovenica sta pričeli s trženjem novega življenjskega zavarovanja za primer smrti, Življenjski kasko – Asistenca življenja. Poudarek na izjemno ugodnemu dodatnemu zavarovanju za primer invalidnosti z razširjenimi kritji. Z boljšim življenjskim slogom do ugodnejše premije.

Življenjski kasko - Asistenca življenja omogoča celostno zavarovalno zaščito v primeru nepredvidenih dogodkov. Zavarovanje priporočamo vsem, ki v družino prinašajo nepogrešljiv dohodek in želijo sebe in svoje najbližje zaščititi v primeru najhujšega.
Pod ugodnimi pogoji se priključijo dodatna zavarovanja, ki zagotavljajo:

  • lastno varnost -  za večje in trajne poškodbe se izplača tudi do 300 % zavarovalne vsote za primer invalidnostizaradi nezgode; poleg tega omogoča kar 20 letno nezgodno rento do 1000 EUR/mesečno,
  • varnost najbližjih v primeru najhujšega,
  • varnost otrok v primeru nezgode,
  • dodatno varnost v primeru bolezni.

S sklenitvijo Življenjskega zavarovanja – Asistenca življenja, v primeru spremenjenih življenjskih potreb zaradi nepredvidenih dogodkov, zavarovanec poskrbi za kritje vsakdanjih življenjskih stroškov, odplačevanje posojila, šolanje otrok in preživetje samo z enim dohodkom.

Skrb za boljši življenjski slog zavarovalnici spodbujata s sklenitvijo preventivne storitve DNK NUTRI, s katero si zavarovanec dodatno zniža premijo pri življenjskem delu zavarovanja za 5 % (posebna akcija - do 31. maja 2013 za 10 %) .

DNK NUTRI je genetska analiza za prehrano, na podlagi katere dobite pomembne informacije o tem, kakšna prehrana vam bolj ustreza, da lažje dosežete oziroma ohranjate primerno telesno težo, ter koliko fizične aktivnosti je glede na vašo genetsko sliko za to potrebno. 

Dodatne informacije: Lea C. Acman, Služba za odnose z javnostmi, lea.cimpermanacman@kd-group.si,  01 5826 566, 040 424 166