Zdravnik specialist svetuje: mišična bolečina

Slovenski plezalec Domen Škofic je pred pol leta prvič občutil bolečino v ledvenem delu.  Ko je letos pričel resno trenirati za tekme, ga je zabolelo ob vsakem  nepravilnem gibu. 
 
"Mišična bolečina je vezana na nesorazmerje med mišicami zgornjega dela hrbta in spodnjega dela hrtba", pojasnjuje Danijel Bešič Loredan, dr. med., specialist ortopedske medicine iz Centra Zdravje AS, ki je skupaj s fizioterapevtom Juretom Bornškom identificiral izvor Domnovih bolečin in pripravil terapijo. 
 
Več si oglejte v video nasvetu:
 
 
 
 
 
V Adriaticu Slovenici smo za vse svoje zavarovance s sklenjenim dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem ustanovili Center Zdravje AS. Ob nenujni zdravstveni težavi zadostuje le klic na brezplačno številko 080 81 10, ki mu sledi prijazen pogovor z medicinsko sestro. Če ste vaše dopolnilno zdravstveno zavarovanje nadgradili z zavarovanjem Specialisti in zdravila AS, vam hitro in brez čakanja uredimo tudi pregled pri izbranem zdravniku specialistu. Svetujemo v najrazličnejših primerih in ponujamo rešitve. Na primer: »Imam napotnico za fiziatra, kje bom prišel najhitreje na vrsto? Izgubil sem status študenta, kako naprej? Kako poteka pregled krčnih žil?«