Zbiramo topla oblačila - smučarske bunde in hlače za varovance doma Malči Belič

Akcijo smo podaljšali do petka, 20. decembra!

V ponedeljek, 2. decembra, so se otroci in mladostniki doma Malči Beličeve razveselili toplih oblačil, ki so zagotovo prišla v prave roke! Zbrali smo jih prek KD Fundacije, saj smo dobro pregledali domače omare in zbrali res lepo število mehkih in dobro ohranjenih puloverjev, kap, bund, rokavičk, šalov in jopic, ki jih je članica uprave KD Fundacije Mojca Ribič Gantar predala otrokom in ravnateljici doma Olgi Rupnik Krže. 
 
Povabilu k donaciji so se prijazno odzvali tudi v Žitu in za otroke v domu prispevali cel kombi slaščic, s katerimi so se otroci sladkali za Miklavža, zagotovo pa bo nekaj hrustljavih dobrot ostalo tudi za praznovanje božičnih in novoletnih praznikov.
 
Članica uprave fundacije Mojca Ribič Gantar se je ob tej priložnosti vsakomur izmed darovalcev iskreno zahvalila in povedala, da bodo varovancem doma, ki so stari od 6 do 16 let, oblačila zagotovo prišla zelo prav.

V domu so ji še zaupali, da bi bili pred zimo zelo veseli še kakšnih smučarskih hlač in bund, ki jim jih primanjkuje, zato smo se odločili, da k zbiranju pozovemo vse, ki imate doma topla oblačila, ki jih ne potrebujete več.

V imenu KD Fundacije vas vabimo, da zbrana topla oblačila do petka, 20. decembra, prinesete na recepcijo KD Group - Dunajska 63 ali pa na Adriatica Slovenice - Celovška 206.

Prisrčno vabljeni!