Zavarovanja AS sedaj tudi na 97 poštah po Sloveniji

 

Koper, 23. januar 2015

Od začetka letošnjega leta lahko uporabniki poštnih storitev na 97 poštah po Sloveniji opravljajo tudi zavarovalne storitve, je na včerajšnji novinarski konferenci sporočila Pošta Slovenije. K sodelovanju so povabili tudi zavarovalnico Adriatic Slovenica (AS), ki bo zavarovalno ponudbo Pošte Slovenije obogatila z naborom osebnih zavarovanj (življenjsko in nezgodno zavarovanje, zavarovanje težkih bolezni in operacij, dopolnilno zdravstveno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje za tujino).

 

Predsednik uprave Adriatica Slovenice (AS) Gabrijel Škof je poudaril, da so osebna zavarovanja zagotovo temelj pri oblikovanju zavarovalne varnosti. »Veseli nas, da se zavedanje o pomembnosti sklenitve teh zavarovanj med Slovenci veča. V Adriaticu Slovenici oblikujemo paleto osebnih zavarovanj po meri posameznika zato, da lahko uresničuje potrebe po dolgoročni finančni in socialni varnosti v vsakem življenjskem obdobju. Skupaj s partnerjem PS Zavarovalno zastopništvo smo pripravili vrsto sodobnih produktov, namenjenih zagotavljanju osebne zaščite zavarovancev. S produkti, kot so življenjsko zavarovanje, individualno in šolsko nezgodno zavarovanje, zavarovanje težkih bolezni in operacij, dopolnilno zdravstveno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS, bodo stranke Pošte Slovenije sklenile celoviti osebni krog varnosti

 

Adriatic Slovenica (AS) je druga največja zavarovalnica v Sloveniji z več kot 600.000 zavarovanci in po podatkih Zavarovalniškega monitorja 2014 zavarovalnica, ki ima največ zelo zadovoljnih zavarovancev. Ponujajo popolno ponudbo zavarovanj in storitev za celovito varnost oseb in premoženja, saj so edina zavarovalnica, ki pod eno streho nudi premoženjska, zdravstvena, življenjska in pokojninska zavarovanja.

                                                                                               

Več informacij: Adriatic Slovenica d.d., Odnosi z javnostmi, 05/66 43 420, 05/66 43 406; pr@as.si;
www.as.si; www.as-skupina.si