Zasadili Hrastov gaj AS v spodbudo brezpapirnemu poslovanju in Migimigi življenjskemu slogu

Arboretum Volčji Potok in zavarovalnica Adriatic Slovenica (AS), ki sodelujeta že vrsto let, sta danes odprli Hrastov gaj AS. Zavarovalnica je omogočila pogozditev 12 novih hrastovih dreves, da bi še dodatno spodbudila brezpapirno poslovanje pri svojih strankah. "Ponosni smo, da naša prizadevanja za brezpapirno poslovanje, zniževanje ogljičnega odtisa in projekt Migimigi, s katerim spodbujamo zdrav življenjski slog, vse bolj podpirajo tudi naše stranke," je povedal Gabrijel Škof, predsednik uprave AS.

Stranke, ki so se že odločile za brezpapirno poslovanje in vklopile e-obveščanje, so namreč pripomogle, da bo zavarovalnica zasadila nova hrastova drevesa v Arboretumu Volčji Potok in bo v naslednjih mesecih postavila kar 12 Migimigi klopc ljubezni na vzpetinah po Sloveniji. Tri Migimigi klopce ljubezni so postavili tudi v neposredni bližini hrastovega gaja. Na njih se bodo obiskovalci lahko napolnili z energijo ali si, imenu primerno, na klopci v čarobnem parku lahko celo obljubili večno ljubezen.


Zavarovalnica Adriatic Slovenica je dolgoletni prijatelj in podpornik Arboretuma Volčji Potok, saj si prizadeva za razvoj širšega družbenega okolja in podpira ekološke pobude. Hkrati veliko vlaga v zdrav življenjski slog zaposlenih in svojih strank. Letos skupaj načrtujeta organizacijo še dveh množičnih športno-družinskih dogodkov.

Že 5. maja vabita na množični globalni dobrodelni tek v podporo raziskavam za zdravljenje hrbtenjače Wings for Life World Run z naslovom Migimigi v Arboretumu. Predvidoma 21. septembra pa bosta že drugič zapovrstjo organizirala izjemno obiskano prireditev Migimigi dan, kjer bodo strokovnjaki in znane osebnosti prikazali udeležencem prek 40 različnih vadb s poudarkom na zdravem življenjskem slogu.

To še ni vse. AS kot družinska zavarovalnica želi približati naravo najširšemu krogu ljudi, tudi družinam s pasjimi ljubljenčki, zato bodo že maja poskrbeli za ureditev posebnega pasjega igrišča. Obiskovalcem - članom AS Kluba ugodnosti in njihovim družinskim članom pa bo zavarovalnica tudi letos omogočila 20 odstotkov cenejše vstopnice.

Fotoutrinki (foto Arboretum Volčji Potok)

Direktor Arboretuma Volčji Potok Aleš Ocepek (desno) in predsednik uprave Adriatica Slovenice Gabrijel Škof sta danes zasadila prvo od 12 dreves v novem Hrastovem gaju AS.