Vabljeni na Olimpijski festival s športnimi Asi!

V soboto, 17. oktobra 2015, bo na Kongresnem trgu v centru Ljubljane športni in živahno. Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sodelovanju z nacionalnimi panožnimi športnimi zvezami in ob podpori glavnega pokrovitelja dogodka  zavarovalnico Adriatic Slovenica (krajše AS) organizira Olimpijski festival s športnimi ASi.
 
Številni športni izzivi in druženje z najboljšimi slovenskimi športniki bodo odlična priložnost za vse, predvsem pa otroke, ki bi se radi spoznali z različnimi športi, se v njih preizkusili in jih morda vključili v svoj vsakdan, s tem pa poskrbeli za zdravje in vitalnost, ter okrepili osebnost in vrednote.
 
Obiskovalci Olimpijskega festivala s športnimi ASi se bodo skozi športne izzive lahko družili s članom rokometne reprezentance Luko Žvižejem, kajakašema Benjaminom Savškom in Petrom Kauzerjem, strelcema Živo Dvoršak in Rajmondom Debevcem, kolesarji Tanjo Žakelj, Jožetom Žabjekom in Zarjo Černilogar, tam bosta tudi telovadca Alen Dimic in Mitja Petkovšek, atletinja Maruša Mišmaš v družbi Žana Rudolfa in Luke Janežiča, boksar Dejan Zavec, košarkar Marko Milič in hokejist Andrej Tavželj. 
 
Čeprav bodo športni izzivi in športniki v ospredju, pa bo živahno tudi sicer. Dogodek bo ves dan povezoval Ribič Pepe, za glasbeno vzdušje bo poskrbela skupina Čuki. 
 
Prvih 100 prijavljenih čaka še posebno presenečenje 
 
Vsi otroci, ki se bodo pogumno podali na športne izzive, bodo ob prihodu na Olimpijski festival s športnimi ASi  
prejeli olimpijsko zapestnico in sklenili brezplačno 24-urno nezgodno zavarovanje, ki ga podarja Adriatic Slovenica. 
Na točki »začni tukaj« bodo vsi obiskovalci prejeli brošuro, v kateri se predstavljajo vsi športni izzivi, 
ki čakajo na mlade prijatelje športa. Za opravljene izzive bodo vsi obiskovalci tudi nagrajeni z medaljami. 
Ob sklenitvi paketa Mladi športnik v času Olimpijskega festivala s športnimi ASi pa v zavarovalnici AS podarjamo olimpijski bon za zdravje AS.
 
Še vedno se lahko prijavite na www.olympic.si, kjer je na voljo tudi več informacij o dogajanju na Kongresnem trgu. 
Prvih 100 prijavljenih pa čaka še posebno darilo, vabljeni in dobrodošli pa tudi vsi tisti, ki se boste za udeležbo zadnji trenutek in se ne boste prijavili. 
 
Uživaj v igri in bodi športni AS tudi ti!