Ugodnosti za imetnike SPAR plus kartice

V sodelovanju s podjetjem SPAR smo za imetnike SPAR plus kartice pripravili posebne ugodnosti pri zavarovanjih Adriatica Slovenice:

NOVI avtomobilski zavarovanci prejmete:

  • 40 EUR vam vrnemo na SPAR plus kartico  in

  • še dodatni takojšnji 10 % popust pri zavarovanju avtomobila

Dodatni 10% popust se prizna tako pri obveznem zavarovanju (AO) kot tudi pri kasku (AK), pri zavarovanju voznika za telesne poškodbe (AO+), pri avtomobilskem nezgodnem zavarovanju, pri delnem kasku, pri avtomobilski asistenci in pri pravni odškodninski aistenci

OBSTOJEČI avtomobilski zavarovanci prejmete*:

  • kar 90% popust na obsežno MAXI avto asistenco AS 

MAXI avto asistenca AS vključuje pomoč na cesti v Sloveniji in v tujini, vključno z najemom in dostavo nadomestnega vozila, prevozom in prenočiščem zavarovanca ter kritje nujnih stroškov zdravljenja, v primeru prometne nesreče z vozilom v tujini.

Dodatne informacije

  • Avtomobilske ugodnosti lahko imetniki SPAR plus kartice izkoristite v vseh poslovalnicah in pri vseh pooblaščenih zastopnikih Adriatica Slovenice (zavarovalnih zastopnikih in zavarovalno zastopniških družbah, ki so navedeni na seznamu).
  • * Velja ob obnovitvi zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) z najmanj 200 € letne premije.
  • Dodatni 10% popust za NOVO zavarovanje se prizna tako pri obveznem zavarovanju (AO) kot tudi pri kasku (AK), pri zavarovanju voznika za telesne poškodbe (AO+), pri avtomobilskem nezgodnem zavarovanju, pri delnem kasku, pri avtomobilski asistenci in pri pravni odškodninski aistenci


NOVO! Ekskluzivni 10% popust pri zavarovanju Tujina AS z asistenco CORIS

Počitnice so pred vrati. Zato pred odhodom na smučanje ali potovanjem v tujino, nikar ne pozabite na zdravstveno zavarovanje Tujina AS z asistenco CORIS. Sklenete ga lahko tudi v zadnjem hipu, kar prek mobilnika ali spleta.

Za imetnike Spar plus kartice pa smo pripravili posebno ponudbo zavarovanja z ekskluzivnim 10 % popustom. Ugodnost velja od 1. 2. 2013 do 31. 3. 2013 in velja za sklenitve zavarovanja: 

Zavarovanje Tujina AS z asistenco CORIS krije nujne stroške, ki nastanejo kot posledica bolezni ali nezgode in velja v vseh državah sveta. Medicinska asistenca se izvaja 24 ur dnevno, vse dni v letu, tudi v slovenskem jeziku. 

Hitro, enostavno in ugodno.

Ugodnost  je potekla 31. 3. 2013.