Ugodnosti Adriatica Slovenice za imetnike Hervis kartice

Ekskluzivna ponudba avtomobilskih zavarovanj in zavarovanja Dom AS z možnostjo brezplačnega kaska za kolo

Skupaj z našim partnerjem, trgovino Hervis, smo pripravili dve ugodnosti v obliki bonov pri sklenitvi naših zavarovanj. Preverite in izkoristite:

  • POPUST v višini 30 EUR, ki ga prejmete ob sklenitvi novega avtomobilskega zavarovanja ali novega stanovanjskega zavarovanja Dom AS
  • In še več! BREZPLAČNO KASKO ZAVAROVANJE KOLESA za vse, ki se v času akcije poleg novega zavarovanja, odločite za nakup kolesa v trgovinah Hervis.

Akcija velja od 22. 3. 2013 do 22. 9. 2013.
 

BON ZA 30 EUR

Bon lahko unovčite pri sklenitvi novega avtomobilskega ali novega stanovanjskega zavarovanja. Bon velja do 22. 9. 2013. Unovčljiv je v vseh poslovalnicah Adriatica Slovenice in pri pooblaščenih zavarovalnih zastopnikih AS ob predložitvi članske kartice Hervis.
 

BON za kasko zavarovanje kolesa do zavarovalne vsote 1.000 EUR

Bon lahko unovčite do 22. 9. 2013. Unovčljiv je v vseh poslovalnicah Adriatica Slovenice in pri pooblaščenih zastopnikih AS, ob predložitvi članske izkaznice Hervis in sklenitvi novega avtomobilskega ali stanovanjskega zavarovanja AS s kuponom Hervis.
Bonu za kasko zavarovanje kolesa morate priložiti račun, ki dokazuje nakup kolesa v času akcije v tgovinah Hervis

Kasko zavarovanje kolesa vsebuje kritje B1 - dogodki v prometu, po veljavnih pogojih za kasko zavarovanje vozil. Zavarovanec je soudeležen pri škodi s 3 % odbitno franšizo od nabavne vrednosti novega kolesa (to je največ 30 €). 

Za kasko zavarovanje kolesa veljajo Splošni pogoji 01-AKA-01/07.