Olimpijski dan s športnimi ASI

​Otroci so uživali na Asko mini olimpijadi, ob Mednarodnem olimpijskem dnevu smo sodelovali na Olimpijskem pohodu, večer pa zaključili s koncertom Big banda RTV Slovenija z gosti.
 
Eden izmed vrhuncev dneva  je zagotovo bila nogometna tekma, na kateri so se pomerili slovenski olimpijci, dobitniki številnih kolajn in zlata ekipa slovenskih nogometašev. Selektorka ekipe olimpijcev je bila Petra Majdič, ki je v svoji ekipi spodbujala Tino Maze, Žana Koširja, Vesno Fabjan, Vasilija Žbogarja, Roka Marguča in Žana Kranjca. Selektor ekipe nogometašev je bil Aleš Čeh, zaigrali pa so Sašo Udovič, Mladen Rudonja, Mile Ačimovič, Marinko Galič, Željko Milinovič in Nihad Pejkovič. Obiskovalci so videli skupaj več kot 20 zadetkov, zmagovalci pa smo bili vsi!
 
Včerajšnji dogodek je bil tudi dobrodelen. V Adriaticu Slovenici podpiramo številne humanitarne projekte in tudi projekt Podari malico, s katerim se financirajo malice in kosila učencev in dijakov iz socialno šibkejših družin. Še vedno lahko darujete tudi vi: z SMS sporočilom na 1919 s ključno besedo PODARI darujete 1 euro za projekt "Podari malico".
 
Hvala vsem, ki ste se odzvali našemu povabilu! Utrinke iz dogodka si oglejte v spodnjem video posnetku in fotogaleriji.