Razpis kadrovskih štipendij za študijsko leto 2016/2017

Adriatic Slovenica je že več dve desetletji po velikosti in kakovosti trdno umeščena v vrh slovenskega zavarovalništva. Smo edina zavarovalnica v Sloveniji, ki pod eno streho nudi premoženjska, zdravstvena, življenjska in pokojninska zavarovanja.
 
Ste pri študiju proaktivni in dosegate nadpovprečne rezultate? Zaupate v svoje znanje in ga v prihodnje želite deliti? Ste ambiciozni, motivirani in zato odgovorno načrtujete svojo karierno pot? Je temelj vašega študijskega dela zmagovalna miselnost skupaj s strastjo in veseljem?
 
Če ste se prepoznali v opisu, vas vabimo, da se prijavite na naš razpis za kadrovske štipendije.
 
Razpisujemo kadrovske štipendije za študij
 
Finančne matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko – 3 štipendije za podiplomski študij druge stopnje od vpisa v 2. letnik do zaključka študija. 
 
Računalništva in matematike ali Kognitivne znanosti na Fakulteti za računalništvo in informatiko – 1 štipendija za podiplomski študij druge stopnje od vpisa v 1. letnik do zaključka študija 
 
Poleg štipendije vam bomo že med študijem omogočili:
• spoznavanje podjetja in pridobivanje delovnih izkušenj na različnih delovnih področjih,
• opravljanje strokovne študijske prakse pod strokovnim mentorstvom
• in svetovanje pri izdelavi diplomske naloge.
 
Vaša prijava naj vsebuje:
• kratek življenjepis, 
• potrdilo o vpisu
• in potrdilo o opravljenih izpitih v študijskem letu 2015/2016.
 
Prijavo za pridobitev kadrovske štipendije skupaj z dokazili pošljite do 18. 11. 2016 na naslov: Adriatic Slovenica, d. d., Tim kadri, p. p. 241, 6001 Koper ali na elektronski naslov zaposlitev@as.si, s pripisom »Kadrovska štipendija«. Kandidate bomo o odločitvi obvestili v 8-ih dneh po zaključenem postopku izbire.