Primorski poletni festival, 20 let KD Group in AS

Praznujemo skupaj z našimi zavarovanci in občani Kopra

V četrtek, 26. junija, bo ob. 21.30 v Taverni na Pristaniški ulici v Kopru brezplačen koncert za naše zavarovance in občane Kopra, in sicer Brazilska glasba v preobleki Big Banda RTV.
 
Z njim bo zapela Ana Bezjak, dirigiral bo Lojze Krajnčan, gost na tolkalih bo Goran Moskovski. Mehki in žametni glas Bezjakove nikogar ne more pustiti ravnodušnega in verjetno je prav zato gostja številnih velikih in majhnih odrov. Z dirigentom Lojzetom Krajnčanom, nekoč izvrstnim pozavnistom, in seveda Big Bandom bo poustvarila glasbo, ki je doma v latinski Ameriki, predvsem v Braziliji in na Karibskih otokih.
 
Tisti, ki obožujete Antonia Carlosa Jobima in njegovo bossa novo, pa temperamentno Tanio Mario, ne zamudite izjemnega večera!
 
Big Band RTV Slovenija deluje nepretrgano že od leta 1945 in velja za eno najstarejših tovrstnih zasedb na svetu. S svojo bogato tradicijo poskuša zadovoljiti kar najširši krog svojega občinstva. Tako se poleg čisto »tapravega« jazza posveča tudi lahkotnejši in zabavnejši produkciji. Zato so v zadnjih letih ursničili vrsto uspešnih projektov s pevskimi solisti, koncert v koprski Taverni pa je odlično nadaljevanje te tradicije.
 
Več informacij in program dogodka si lahko ogledate na spletni strani http://www.primorskifestival.si .

Koncert ob 20-letnici Skupine KD koncert poklanjata AS in KD Group.