Pridruži se Teamu AS in teci z nami za vse, ki tega ne morejo

Zavarovalnica Adriatic Slovenica (AS) že tretje leto podpira dobrodelni tekaški dogodek Wings For Life World Run  (WFLWR) ali Krila za življenje. Prav poseben tek, ki se vsako leto zgodi ob isti uri po vsem svetu omogoča, da s plačilom štartnine podprete raziskave, ki so namenjene iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače.  
 
Pri teku Krila za življenje šteje dober namen. Ni potrebno, da tečete, plačate lahko štartnino in s tem podprete vse, ki jim je tek in zbiranje sredstev namenjeno. 
Prisluhnite naši Tanji, ambasadorki Teama AS in teka WFLWR:
 

Wings for Life World Run – Team AS teče s Tanjo from AS zavarovalnica d.d. on Vimeo.

 

Tudi letos bo Team AS zavarovalnice Adriatic Slovenica tekel skupaj s sodelavko Tanjo, nekdanjo paraolimpijko v metu kopja.
Vabimo vse, ki želite storiti nekaj dobrega za tiste, ki ne morejo teči, hkrati pa narediti tudi nekaj za svoje zdravo življenje, da se pridružite naši ekipi Team AS!
Vsak član ekipe Team AS bo prejel tekaško majico, prvih 50 tekačev Teama AS, ki bodo pretekli največ kilometrov, pa bomo nagradili z bonom Zdravje AS v vrednosti 40 EUR za koriščenje zdravstvenih storitev v ambulanti Zdravje AS.
 
Team AS v družbi Boruta Pahorja, predsednika Republike Slovenije, na teku WFLWR 2016
 
 
 
Kako se prijavim v Team AS?
 
V Team AS se prijavite najkasneje do 27. 4. 2017! Strošek štartnine, ki ga krijete sami, gre v sklad Wings for Life za raziskave poškodb hrbtenjače. 
 
Postopek prijave:
 
1. korak: registracija na tek, ki jo opravite na spletni strani (zadnji korak te registracije je tudi plačilo štartnine, ki jo plačate ali preko spletne banke ali s kreditno kartico).
 
2. korak: ko se registrirate (registracija je končana s plačilom štartnine,) poiščete na tej povezavi ekipo Team AS. V polje "Pridruži se tej ekipi" vpišete e-mail, s katerim ste se registrirali na tek in s klikom na moder gumb Pridružite se tej ekipi, postanete ponosni član ekipe Team AS. Prejeli boste potrditveni mail, vaše ime pa bo že vidno tudi na spletni strani pod ekipo Team AS.
 
Vsak član ekipe Team AS bo prejel tekaško majico, prvih 50 tekačev Teama AS, ki bodo pretekli največ kilometrov, pa nagradili z bonom Zdravje AS v vrednosti 40 EUR za koriščenje zdravstvenih storitev v ambulanti Zdravje AS.
 
 
Zakaj AS podpira dogodek?
 
AS je partner teka Wings for Life World Run v Sloveniji, ker naša zavarovalnica tradicionalno podpira šport, humanitarne projekte in ne nazadnje projekte, ki nam nudijo možnost promocije naše ponudbe celovite zdravstvene oskrbe Zdravje AS. Vendar smo ASi proaktivni in želimo narediti še več - tudi osebno želimo prispevati za raziskave zdravljenja hrbtenjače. Zato bo Team AS tekel s Tanjo in vsemi, ki se nam boste pridružili!