Nagrada Mojih financ za riziko zavarovanje

Revija Moje finance veliko pozornosti namenja neodvisnim in strokovnim raziskavam. Maja so opravili raziskavo med zavarovalnicami pri ponudbah riziko življenjskih zavarovanj. Adriatic Slovenica je na podlagi neodvisne strokovne raziskave prejela nagrado za NAJ riziko življenjsko zavarovanje in sicer 1. mesto v kategoriji  za zavarovanje 30-letnika za 30 let v višini 50.000 EUR.
 
 
 
Raziskava se izvaja na podlagi metodologije in pod točno določenimi kriteriji, ki jih lahko spoznate na tej povezavi. Naše zavarovanje je bilo v tej kategoriji najugodnejše na trgu. 
 
»Veseli smo, da je tudi raziskava revije Moje finance opazila naše sodobno riziko zavarovanje Življenjski kasko – Asistenca življenja, ki je na trgu prodajno zelo uspešno. Nagrado smo sicer prejeli kot najugodnejši, čeprav vedno poudarjamo, naj bo širina kritja merilo pri izbiri. Zavarovanje mora namreč človeku nuditi tisto, kar potrebuje v določenem obdobju. To je tudi naše vodilo pri razvoju – da uresničujemo pričakovanja s primerno ponudbo, ki pa mora biti seveda tudi konkurenčna. Tudi v prihodnje bomo ponudbo prilagajali in dopolnjevali skladno s potrebami strank, vemo pa, da se te danes zelo hitro spreminjajo. 
Na koncu dodajam še svoje priporočilo, da gre za zavarovanje, ki ga resnično potrebuje vsakdo v aktivni dobi«, je ob oceni Mojih financ povedala izvršna direktorica področja življenjskih zavarovanj mag. Maja Benko.