Na Managerskem kongresu o gorivu uspeha

Ali veste, kako dobro gre Sloveniji v svetu v boju za kadre in dirki poslovne transformacije v inteligentna podjetja ter zakaj smo uspešni na posameznih področjih in zakaj znanja, ki ga imamo za to, da bi bili še boljši, ne uporabimo z večjim sodelovanjem? Odgovore bomo skupaj poiskali na Managerskem kongresu 27. in 28 septembra, ki tudi letos poteka pod pokroviteljstvom zavarovalnice Adriatic Slovenica (AS).

 

O gorivu uspeha v prihodnje - sodelovanju, kadrih, konkurenčnosti in transformaciji - bodo razpravljali z dr. Paul A. L. Evansom, direktorjem svetovnega projekta Globalnega indeksa konkurenčnosti talentov, mladim intelektualcem Juretom Aleksejevem, Oxford, strokovnjaki za digitalno transformacijo Luco Rossijem, A.T. Kearney, Joachimom Karlssonom, Bisnode, Adrianno Zammit, Microsoft CEE, in Matjažem Butaro, zavarovalnica AS.
 
Premierno bomd na kongresu na zemljevid postavili zakladnico znanja, kapital dobrih praks vodenja in upravljanja, ki ga je Združenje Manager ustvarjalo zadnjih 30 let, MQ portal za sodobno voditeljstvo. 
 
»Prepričan sem, da nas generacijske razlike bogatijo. Starejši imamo več izkušenj, ki smo jih pridobili s kilometrino, mladi pa imajo veliko poguma, so proaktivni, nove ideje in tehnologije so jim bližje. Dober menedžer oziroma menedžment mora spodbujati različnost v podjetju. Hkrati pa mora znati to različnost povezati in z medsebojnim konstruktivnim sodelovanjem ustvarjati poslovne presežke,« je  vsebinsko rdečo nit letošnjega kongresa komentiral Gabrijel Škof, predsednik uprave AS.
 
 
Ob napovedi kongresa je Združenje manager objavilo tudi zanimiv prispevek izvršne direktorice Tanje Blatnik, o tem, kako smo se v AS-u lotili sprememb, ki jih zahteva digitalna transformacija.
 
 
Tej temi se bo na drugi kongresni dan v svojem prispevku posvetil tudi direktor Marketinga Matjaž Butara. Skozi oči novozaposlenega milenijca bo predstavil svoj pogled na transformacijo AS-a in kako ta sedaj poteka v odnosu do zavarovancev. 
 
Več informacij na spletni strani www.zdruzenje-manager.si. Vabljeni, da se nam pridružite!