Moj življenjski kasko, AS-ovo riziko življenjsko zavarovanje: 1. nagrada v vseh kategorijah Mojih financ

Revija Moje finance veliko pozornosti namenja neodvisnim in strokovnim raziskavam. Letos maja je že drugič pripravila raziskavo riziko zavarovanj in primerjala življenjska zavarovanja za primer smrti med sedmimi zavarovalnicami na slovenskem trgu. 
 
Certifikat naj riziko življenjsko zavarovanje je potrdilo, da je zavarovalnica pri tem produktu v času raziskave v določeni kategoriji najboljša na trgu.
 
Zmagovalka in prejemnica certifikata za NAJ riziko življenjsko zavarovanje, in sicer 1. mesto v vseh kategorijah, je Adriatic Slovenica (AS). 
 
 
Moj življenjski kasko je zavarovanje, ki ga potrebuje vsakdo v aktivni dobi, AS pa ga ponuja po resnično ugodnih premijah. Zavarovanje pokriva različna tveganja v vseh življenjskih obdobjih in nudi varnost zavarovancu ter njegovi družini v primeru bolezni, nezgode, brezposelnosti in smrti, hkrati pa hitro organizacijo in plačilo zdravstvenih storitev. Pomembna novost zavarovanja je kritje Specialisti z asistenco, ki vključuje drugo mnenje zdravnikov iz tujine. Z njim lahko poleg nas samih preverijo svojo diagnozo tudi družinski člani. Vse to ponuja Moj življenjski kasko na eni polici. Več o zavarovanju na tej povezavi.
 
Raziskava se izvaja na podlagi metodologije in pod točno določenimi kriteriji, ki jih lahko spoznate na tej povezavi