Moj zdravnik ob podpori Adriatica Slovenice

V akciji Moj zdravnik, ki jo že trinajsto leto podpira zavarovalnica Adriatic Slovenica (AS), so pacienti izglasovali najbolj cenjene zdravnike leta. Pacienti so se s svojim glasom zahvalili družinskim zdravnikom, pediatrom, ginekologom, zobozdravnikom in vsem drugim specialistom na sekundarni in terciarni ravni za to, da pri svojem delu poleg strokovnosti izkazujejo tudi čuječnost, predanost, pristen stik, iskrenost in toplino. Tisti zdravniki, ki so prejeli največ glasov, so postali moji zdravniki 2015 (http://www.viva.si/moj-zdravnik).

 

Kot poudarja predsednik uprave Gabrijel Škof v intervjuju za revijo Viva, so vrednote, ki jih revija Viva sporoča z akcijo Moj zdravnik, torej vrednote, kot so zaupanje, veselje in strast do dela, ki se ga opravlja, tudi vrednote zavarovalnice AS. Poleg tega je tu še odgovornost – s tem želi AS pokazati, da je odgovorna do okolja, v katerem deluje, z dolgoletno podporo tej akciji pa to odgovornost tudi izkazuje. Celotni intervju si lahko preberete na tej povezavi.

 

Adriatic Slovenica izreka iskrene čestitke vsem nagrajenim zdravnikom in zdravnicam! Hvala, da ste nam na voljo z vso odgovornostjo, vsem svojim znanjem in ljubeznijo do svojega poklica ter življenja na sploh.