Migajmo 28. septembra - AS se je pridružil dobrodelnemu večernemu teku

Skupaj z Bogomirjem Dolencem, ki že od začetka septembra teče 42 maratonov, bomo migali za dober namen. Pridi na DOBRODELNI VEČERNI TEK tudi ti in pomagaj, da vsi skupaj naredimo 1.000 krogov okoli Parka Zvezda. Vsak krog namreč pomeni točno 5 €, ki jih v tvojem imenu za mlade športnike prispeva Adriatic Slovenica, veliki sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije. 
 
Adriatic Slovenica podpira OKS in slovenski šport vse od leta 1993 in je uradna zavarovalnica olimpijskih reprezentanc Slovenije.
 
Za vse, ki se boste udeležili teka v organizaciji Olimpijskega komiteja, bo dogodek popolnoma brezplačen. Prijavili se boste na prizorišču. Začnete, ko se prijavite, saj ni skupinskega starta. Tek pa ni edini način, ki šteje. Lahko hodimo, poskakujemo ali na kakršenkoli način premagujemo razdaljo 400 m, kolikor znaša en krog okoli Parka Zvezda. Za vsak vaš krog bo zavarovalnica Adriatic Slovenica prispevala 5 evrov! Lahko pa pomagate še bolj in z nakupom majice v vrednosti 5 evrov še dodatno podprete mlade športnike. 
 
Na zadnji septembrski petkov večer na Kongresnem trgu se bo poleg teka in gibanja predstavila Mladinska olimpijska reprezentanca Slovenije Buenos Aires 2018, na odru pa se bo odvijal tudi zanimiv spremljevalni in glasbeni program. 
 
 
Na svidenje v Parku Zvezda 28. septembra!