Kako ohraniti vrednost vaših prihrankov

Tistim, ki nočejo, da njihov denar izgublja realno vrednost v depozitih, ponuja Adriatic Slovenica novo priložnost. Za vse, ki jim je uspelo privarčevati večji znesek, so razvili novo zavarovanje Premium Garant. Število potencialnih vlagateljev je omejeno.
 
Kaj je ključno? 
 
"Premium Garant je namenjen tistim, ki so pripravljeni prevzeti naložbeno tveganje in so že privarčevali vsaj 10.000 evrov. Zagotovo si ne želijo, da bi njihov privarčevani denar z leti izgubljal realno vrednost. Ekskluzivno ponudbo smo oblikovali tako, da je namenjena predvsem varčevanju. Obenem pa zagotavlja minimalno zavarovalno zaščito in neobdavčen donos po desetih letih," poudarja mag. Maja Benko, izvršna direktorica področja raziskave in razvoj v AS-u.
 
 
 
 
Kar tri leta zajamčen donos na vašo naložbo 
 
Vlagatelji lahko določeno obdobje plemenitijo sredstva v naložbi z zajamčeno donosnostjo Zajamčeni 10, kjer je poskrbljeno za stabilnost in varnost premoženja. Zavarovanje namreč omogoča jamstvo v višini glavnice in predvideva pripis presežka v višini 6M Euribor + 1,5 odstotka na sredstva, pri čemer Euribor ne more biti negativen. Sredstva se lahko prva tri leta v celoti plemenitijo v naložbi z zajamčeno donosnostjo Zajamčeni 10. Od začetka četrtega leta trajanja zavarovanja pa do izteka desetega leta se delež naložbe Zajamčeni 10 postopoma zmanjšuje, tako da so celotna sredstva po tem obdobju vezana izključno na investicijske sklade družbe KD Skladi.