V AS-u Delamo dobro!

Številnim dobrodelnim akcijam, ki jih podpiramo, smo s ponosom dodali še sodelovanje s Slovensko Karitas na največjem kreativno-športnem dogodku za mlade Ritem mladosti
 
Jutri, v soboto, 12. septembra 2015, bo na ploščadi pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju zelo pestro.
Rdeča nit letošnjega dogodka Ritem mladosti pa bo dobrodelnost, namenjena eni najbolj ranljivih skupin, šolajočim otrokom in mladini. Prav na pobudo AS-a je stekla humanitarna akcija 'Delam dobro', v kateri bomo zbrana sredstva prek Slovenske Karitas razdelili družinam, ki zaradi težkega socialnega statusa ob začetku šolskega leta svojim otrokom ne morejo kupiti vseh šolskih potrebščin.
 
 
Bogat dnevni program 'Parka Mladosti' je namenjen prav vsem; otrokom, mladostnikom in tudi staršem. Vstop je brezplačen. Dogajanju smo se v AS-u priključili z zanimivim izzivom 'zadeni krog varnosti' in tistemu, ki to uspe, podarimo atraktiven navijaški šal. Vsem, ki bodo sklenili dolgoročno šolsko nezgodno zavarovanje, pa bomo podarili vstopnico za večerni mega žur.
 
ASovi angelčki bodo Delali dobro
 
Na Ritmu mladosti poiščite ASove angelčke, ki bodo prodajali zapestnice in balone za dobrodelni namen. Vse, ki imate doma kaj novih zvezkov, ki jih ne potrebujete, pozivamo, da jih prinesete na prireditev, saj boste tudi tako pomagali svojim vrstnikom, ki si teh ne morejo privoščiti.
 
Prizorišče se bo zvečer spremenilo v največjo diskoteko pod zvezdami. Vstopnice za večerno zabavo so v predprodaji le 3 evre, jutri, na dan dogodka pa 5 evrov. Za zabavo bodo skrbeli Line Up, Maraaya, Vanillaz, DJ Sylvain, Ramus, Nika Zorjan, Alesso Bomba, Zlatko, The Shapeshifters … dogajanje bo ob polnoči na glavnem odru popestrila tudi uradna predaja zbranih sredstev v dobrodelne namene.
 
Vabljeni vsi, da se nam pridružite!