Inovativno ON LINE zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini - s klikom do police tudi v Srbiji

Beograd, 26. junij 2013 - Adriatic Slovenica je preko svoje hčerinske družbe AS Neživotno osiguranje a.d.o. Beograd zavarovancem ponudila možnost on-line sklepanja zdravstvenega zavarovanja v tujini in avto asistence AS Direct.

AS Direct prinaša številne ugodnosti, ki jih doslej na srbskem trgu še ni bilo. Sodobna aplikacija omogoča hitro in preprosto sklenitev zavarovanja z vsemi mobilnimi napravami prek spletne strani www.as-direct.rs. Varen prenos podatkov prek HTTPS / SSL omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami - Visa, MasterCard in Maestro.

Letna premija, ki velja za 30 dni potovanja v letu znaša že od 11 evrov, in je enaka premiji za desetdnevno potovanje pri ostalih ponudnikih v Srbiji. Zavarovanje velja v vseh državah sveta z zavarovalno vsoto 35.000 € in vključuje brezplačno kritje za otroke do 18. leta. Dodatna prednost je tudi plačilo prek mobilnega bančništva in SMSa za vse uporabnike omrežja Telekoma Srbije. AS Direct je udobna storitev za tiste, ki cenijo svoj čas, saj omogoča sklenitev zavarovanja v 4 preprostih korakih. Zavarovanci polico prejmejo na svoj e-poštni naslov.

Gabrijel Škof, predsednik uprave Adriatica Slovenice, je poudaril pomembnost srbskega trga, kot nove poslovne priložnosti, na katerega želi slovenska zavarovalnica prenesti svoje izkušnje in znanje. V Sloveniji so orali ledino že leta 2004 s sklepanjem preko interneta in leta 2012, ko so ponudili sklepanje preko mobilnih telefonov.

Willem Jacob Westerlaken, član uprave Adriatica Slovenice, je ob tem dejal, da je glavni cilj projekta AS Direct zavarovancem ponuditi enostavno in cenovno ugodno zavarovanje, prilagojeno sodobnim prodajnim kanalom.

"AS Direct je projekt v katerem smo sodelovali z domačimi in tujimi strokovnjaki ter uporabili najnovejšo tehnologijo. Storitev je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kjerkoli, na poti, v avtu, medtem, ko čakate na enem od mejnih prehodov na cesti. Poleg zdravstvenega zavarovanja za tujino, omogoča tudi sklenitev avto asistence," je povedal Darko Pravik, direktor sektorja za prodajo v AS osiguranju.

Bojan Vujčić, vodja projekta AS Direct je opisal še prednosti avto asistence, ki omogoča pomoč na cesti v primeru okvare vozila, nezgode, kraje vozila, krije stroške nadomestnega vozila, brezplačno vleko do 250 km in še več. Za mestne voznike smo pripravili paket Moj Grad, za tiste, ki pogosto prevozijo velike razdalje pa je paket Moja Srbija najboljša izbira.

AS neživotno osiguranje je uradna zavarovalnica Olimpijskega komiteja Srbije in srebrni pokrovitelj projekta "MI SMO TIM RIO 2016"