Hvala, da ste tekli z nami!

V nedeljo, 8. maja, je vse je odvijal tek Wings For Life Worl Run, na katerem je ves svet že tretje leto zapored tekel kot eno za tiste, ki tega (še) ne morejo. Na največje globalno tekmovanje, ki je potekalo na 34 trasah v 33 državah na 6 kontinentih v 12 časovnih pasovih, v vseh vremenskih pogojih, podnevi in ponoči, se je prijavilo 130.732 tekačev, od navdušenih začetnikov do poklicnih tekačev. Vsi so tekli z istim ciljem v mislih – da dvignejo ozaveščenost o poškodbah hrbtenjače. 100 odstotkov startnin in vseh donacij je namreč namenjenih neprofitni fundaciji Wings for Life, ki išče zdravilo za poškodbe hrbtenjače. Letos je bila prvič doslej presežena magična razdalja 80 km! 

In ponosni lokalni pokrovitelj tega dogodka smo tudi v zavarovalnici Adriatic Slovenica (AS). Več kot 51 se nas je zbralo v Team AS in teklo s sodelavko Tanjo Cerkvenik, nekdanjo paraolimpijko v metu kopja.

 

Ekipa Team AS v družbi predsednika RS, Boruta Pahorja

 

Vsi tekači in obiskovalci dogodka so si lahko v našem Centru Zdravje AS brezplačno izmerili pritisk, holesterol in sladkor ter se o svoji poškodbi posvetovali z zdravnikoma specialistoma oziroma fizioterapevtom.

Meritve Centra Zdravje AS

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili in vabljeni v Team AS na Wings For Life World Run 2017!