Denis Avdić, Adriatic Slovenica in KD Življenje plačajo vaš obrok kredita

Ta mesec naj vas kredit ne skrbi

Novo leto začenjamo z novimi željami in pozitivnimi mislimi. Vendar pa mnogi, ki so se znašli v življenjski stiski, tudi novo leto pričenjajo le z mislijo, kako plačati vse mesečne položnice. V zavarovalnici Adriatic Slovenica in KD Življenje smo se zato odločili, da bomo pristopili k sodelovanju v akciji Radia 1 »Zgodbe, ki jih piše življenje« in potekado 1. 2. 2013 v jutranji oddaji Denisa Avdića (vsak delovni dan med 6.00 in 9:00 uro).

V akciji bomo s plačilom enega obroka kredita pomagali tistim, ki to najbolj potrebujejo in zaradi različnih življenjskih okoliščin težko plačujejo svoje kreditne obveznosti ter jim tako olajšali težke življenjske razmere. Poleg tega pa bomo vsak teden enemu od izbrancev poleg plačila obroka kredita, podarili tudi življenjsko zavarovanje Življenjski kasko, ki omogoča plačilo kredita v primeru, če se plačniku zgodi najhujše.


Svojo zgodbo pošljite na elektronski naslov krediti@radio1.siče pa poznate koga, ki potrebuje pomoč, nam to sporočite. Želimo vam, da boste prav vi, vaš prijatelj ali znanec med izbranci, katerim bo Denis Avdić v sodelovanju z Adriaticom Slovenico in KD Življenjem poravnal prvi obrok kredita v novem letu in podaril brezplačno življenjsko zavarovanje.
 
Poslušajte Radio 1 vsak delovni dan med 6.00 in 9.00 uro. …vse do 1.2.2013.