AS in KD Skladi vabita na sejem Kapital 2013

V sredo in četrtek, 24. in 25. aprila 2013, med 10. in 19. uro, bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal že 19. Finančni sejem Kapital 2013, sejem za kreiranje in doseganje finančnih ciljev. 
 

Letošnji Finančni sejem ponuja tudi individualna svetovanja, zato se, če vas določeno področje posebej zanima, lahko prijavite na svetovalne urice, brezplačno osebno svetovanje s svetovalci.

Med sponzorji sejma sta tudi KD Skladi in Adriatic Slovenica. Vabimo vas na predavanja naših strokovnjakov: 

Sreda, 24. 4. 2013
DVORANA II

  • 14.00- 15.00  Predavanje: Situacija na finančnih trgih in kako izkoristiti trende prihodnosti 

Sašo Šmigić in David Zorman, upravitelja, KD Skladi, d.o.o.

Upravitelja se bosta posvetila trenutnemu okolju na kapitalskih trgih v luči zgodovinskega konteksta in primerjala vzorec okrevanja po krizi s trenutnim razpletom. Predstavila bosta privlačnost delniških trgov glede na ostale naložbe in druge dolgoročne strukturne trende, ki jih lahko uporabimo v naložbeni strategiji. Staranje prebivalstva, višanje kakovosti življenja in predvsem potrošnja na razvijajočih se trgih so trendi, odporni na krizo.  

Prijava >> 

INFO TOČKA

  • 10.00 - 15.00 Svetovalne urice KD Skladi: brezplačno osebno svetovanje

Že varčujete in vas zanima razlaga aktualnih razmer na finančnih trgih, kaj se dogaja z vašimi skladi? Vas zanima, kam vložiti nove prihranke, kako varčevati za pokojnino? Finančni svetovalci družbe KD Skladi vam bodo na voljo za brezplačen finančni nasvet, osebni pregled portfelja in predstavitev različnih možnosti varčevanja v skladih.


Četrtek, 25. 4. 2013
DVORANA II

  • 16.00 – 17.00  Predavanje: POKOJNINSKA ZAVAROVANJA - Nove dimenzije varnosti in stroškovna učinkovitost

mag. Maja Benko, izvršna direktorica za področje življenjskih zavarovanj, Adriatic Slovenica d.d.

Kako povečati dodano vrednost podjetja s sklenitvijo pokojninskega zavarovanja? Namen predavanja je seznanitev s konkretnimi prednostmi in stroškovnimi učinki pokojninskih zavarovanj ter dolgoročen vpliv na poslovanje, motivacijo zaposlenih in povečanje ugleda podjetja.  

Prijava >>

VSA PREDAVANJA SO BREZ KOTIZACIJE, PRIJAVA JE OBVEZNA!


Vstopnina: 8 EUR, 4 EUR (dijaki, študentje in upokojenci). Več o programu in prijave na www.revijakapital.com