Adriatic Slovenica znižala premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Koper, 6. 3. 2014 - Adriatic Slovenica bo s 1. junijem 2014 znižala mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za 1,04 EUR. Premija bo znašala 28,34 EUR, premija s 3-odstotnim popustom pa 27,49 EUR. Z nižanjem premije in dodatnimi pomembni prihranki pri sklenitvi zavarovanj zagotavljajo svojim zavarovancem najugodnejše storitve in jim hkrati nudijo najboljšo podporo, kar je temeljni cilj zavarovalnice Adriatic Slovenica.

Za znižanje premije so se pri Adriaticu Slovenici odločili na podlagi posledic ukrepov nosilca obveznega zdravstvenega zavarovanja, finančnih napovedi za sistem zdravstvenega varstva v letu 2014 in analize preteklega poslovanja zavarovalnice.

Pri Adriaticu Slovenici nudijo tudi pomembne dodatne prihranke. Med njimi so izbrana osebna zavarovanja s 40-odstotnim popustom, brezplačno članstvo v AS Klubu ugodnosti in paketni popusti pri zavarovanju osebnih vozil in drugih premoženjskih zavarovanjih, kar lahko znese do 100 EUR prihranka vsako leto. še posebej privlačna je akcijska olimpijska ponudba, ki nudi 30-odstotni prihranek na novo sklenjeno zavarovanje osebnih vozil in novo sklenjeno zavarovanje za dom.

V Adriaticu Slovenici aktivno razvijajo tudi nova, posamezniku prilagojena osebna zavarovanja, ki v kombinaciji z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem predstavljajo za zavarovanca temeljno zdravstveno, socialno in finančno varnost. Med njimi izpostavljajo zavarovanje za težke bolezni in operacije, zavarovanji Ona AS Zdravje in On AS Zdravje, ki krijeta prvo diagnozo raka z razširitvijo kritja za nekatere najpogostejše oblike raka pri ženskah in moških, ter zavarovanje prehodne oskrbe, ki zavarovancu ob bolezni ali nezgodi zagotavlja pomoč na domu.