Adriatic Slovenica znižala premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Koper, 6. 3. 2014

S 1. junijem 2014 bomo znižali osnovno mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za 1,04 EUR. Premija bo znašala 28,34 EUR, premija s 3-odstotnim popustom pa 27,49 EUR. Z nižanjem osnovne premije in dodatnimi pomembni prihranki pri sklenitvi zavarovanj zagotavljamo svojim zavarovancem najugodnejše storitve in jim hkrati nudijo najboljšo podporo, kar je naš temeljni cilj.

Za znižanje premije smo se odločili na podlagi posledic ukrepov nosilca obveznega zdravstvenega zavarovanja, finančnih napovedi za sistem zdravstvenega varstva v letu 2014 in analize preteklega poslovanja zavarovalnice.

Pri Adriaticu Slovenici nudimo tudi pomembne dodatne prihranke. Med njimi so izbrana osebna zavarovanja s 40-odstotnim popustom, brezplačno članstvo v AS Klubu ugodnosti in paketni popusti pri zavarovanju osebnih vozil in drugih premoženjskih zavarovanjih, kar lahko znese do 100 EUR prihranka vsako leto.

Aktivno razvijamo tudi nova, posamezniku prilagojena osebna zavarovanja, ki v kombinaciji z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem predstavljajo za zavarovanca temeljno zdravstveno, socialno in finančno varnost. Med njimi izpostavljamo zavarovanje za težke bolezni in operacije, zavarovanji Ona AS Zdravje in On AS Zdravje, ki krijeta prvo diagnozo raka z razširitvijo kritja za nekatere najpogostejše oblike raka pri ženskah in moških, ter zavarovanje prehodne oskrbe, ki zavarovancu ob bolezni ali nezgodi zagotavlja pomoč na domu.