Adriatic Slovenica z novimi člani nadzornega sveta

Danes je potekala skupščina delničarjev zavarovalnice Adriatic Slovenica d. d., ki je imenovala 4 nove člane nadzornega sveta zavarovalnice. Novi člani nadzornega sveta so Gregor Pilgram, Luciano Cirinà, Miroslav Bašta in Miroslav Singer.
 
Generali CEE Holding je 13. februarja 2019 zaključil nakup zavarovalnice Adriatic Slovenica in postal njen 100-odstotni delničar. Na ta dan so odstopili tudi člani nadzornega sveta Adriatica Slovenice, Aljoša Tomaž, Aleksander Sekavčnik in Tomaž Butina. 
Za zagotovitev nemotenega delovanja nadzornega sveta zavarovalnice Adriatic Slovenica in zagotavljanja skladnosti z akti zavarovalnice so bili s strani edinega delničarja, Generali CEE Holding, v nadzorni svet Adriatica Slovenice predlagani Gregor Pilgram, Luciano Cirinà, Miroslav Bašta in Miroslav Singer. Na skupščini je danes, 18. 2. 2019, delničar potrdil imenovanje novih članov nadzornega sveta s petletnim mandatom. V nadzornem svetu Adriatica Slovenice ostajata tudi dosedanja člana - predstavnika zaposlenih, to sta Borut Šuštaršič in Matjaž Pavlin.
 
Dodatne informacije:
…………………………………………………………………………………………………………………………..
                                                                                                             #
Koper, 18. 2. 2019
Več informacij: Lea Cimperman Acman, vodja Odnosov z javnostmi, lea.cimpermanacman@as.si; 040 424 166