24.2. in 27.2.2004 - Adriaticova pomoč v zasneženih jutrih

V torek 24.2. in v petek 27.2.2004 so bili lastniki avtomobilov v jutranjih urah, kljub sneženju prijetno presenečeni s ?čistilno? akcijo, katere pokrovitelj je bil Adriatic. Ekipa študentov je na večjih parkiriščih med bloki v Ljubljani čistila sneg in led z vozila ter odstranila sneg s parkirnih prostorov. Akcijo so poimenovali ?? PA SREČNO POT!?

V snežnih jutrih 24. 2 in 27. 2. 2004 , med 7. in 9. uro sta dve ekipi študentov voznicam in voznikom pomagali pri čiščenju snega z njihovih avtomobilov in očistili snežno odejo okrog vozil. Njihova oprema so bili pripomočki za čiščenje snega in ledu - lopata za kidanje snega ter metlica in strgalnik za čiščenje avtomobilov. Delovali so na večjih ljubljanskih parkiriščih. 24. 2. je ena skupina fantov pomagala pri čiščenju avtomobilov v naselju BS3 , druga pa  v Šiški, 27.2. pa je ena skupina odstranjevala sneg na Brodarjevem trgu v Novih Fužinah, druga pa na Levstikovem trgu v centru Ljubljane.

Voznikom, razbremenjenim neprijetnega zimskega opravila, so fantje v pelerinah podarili strgalnik za led, letak akcije ter zgibanko z informacijami o avtomobilskih zavarovanjih.

Prejeli smo veliko zahval in čestitk naših zavarovancev, pa tudi veliko pohval medijev.

Metka Škornik iz Ljubljane nam je zapisala:V torek, prav na Pusta, sem bila ena od srečnic, ki so ji vasi fantje prijazno skopali avto izpod snega in mu utrli pot do ceste. Prijazna gesta, ki naredi dan lepši, spomni vsaj koga, da male stvari povzročijo veliko veselja. Še kdaj se spomnite kaj podobnega

Pomoč v zasneženih jutrih