15.02.2003 - Nova poslovalnica v Lescah

Na Alpski cesti 62 v Lescah je kranjska enota zavarovalne družbe Adriatic dne 12.02.2003 odprla nove poslovne prostore.

Z odprtjem pisarne v pritličju poslovnega centra Jeglič smo svoje storitve še bolj približali zavarovancem in pridobili več prostora za poslovanje s strankami. V Lescah ponujamo vse vrste zavarovanj in celovite zavarovalne storitve od sklepanja zavarovanj do izplačila škod.

Poslovna enota v Kranju je med najstarejšimi in najbolj uspešnimi enotami Adriatica, na Gorenjskem pa je druga najmočneje zastopana zavarovalnica, ki ji zaupa prek 45.000 zavarovancev. Kot je dejal Franci Strniša, direktor poslovne enote Kranj, so v dvanajsto leto poslovanja vstopili z optimizmom, saj so poslovalnico v Lescah že dalj časa načrtovali, v prvih mesecih tega leta pa že pripravljajo novosti. Zavarovancem bodo najprej ponudili novo življenjsko zavarovanje z naložbenim tveganjem, kasneje pa posodobljeno zavarovanje premoženja. Nasprotno v tem letu ne načrtujejo sprememb pri kasko zavarovanjih, saj so zavarovanci dobro sprejeli avtomobilsko asistenco v sodelovanju z AMZS in evro asistenco s posebnim kritjem 500 evrov za tujino.

Adriatic omogoča popolne zavarovalne storitve od sklepanja zavarovanj do izplačila škod tudi v vseh ostalih mestih na Gorenjskem, na Jesenicah in v Kranjski Gori, Radovljici in Škofji Loki, največ zavarovancev pa se seveda obrača na poslovno enoto v Kranju. Ker se zavedajo, da morajo slediti željam in potrebam zavarovancev, ves čas prilagajajo storitve strankam in trgu, ohranjajo pa kakovost in ugodno ceno zavarovanj.