Korporativno oglaševanje

Krog varnosti

AS je zavarovalnica, ki zavarovancem zagotavlja celovito in popolno varnost. Zato smo pripravili komunikacijsko akcijo ozaveščanja in utrjevanja celovite ponudbe zavarovanj AS pod skupnim imenom Krog varnosti.

Nov korporativni oglas komunicira celoten krog zavarovanj AS - dom, avto, zdravje, življenje in pokojnino. Obstoječemu zavarovanju stranke dodajo le tista, ki jih oni in njihova družina zares potrebujejo in
tako sklenejo svoj krog varnosti. Ob tem pa poenostavijo in pomembno prihranijo, saj zavarovanja zaupajo zavarovalnici, ki ima največ zelo zadovoljnih zavarovancev.

Naši zavarovanci spijo bolje

AS je inovativna zavarovalnica, ki v središče postavlja zavarovanca in stalno uvaja novosti po meri sodobnega človeka. Strankam želimo poenostaviti zavarovalne storitve in še več. Zato smo v začetku leta 2012 našo komunikacijo podprli z novim pozicijskim sloganom zavarovalnice, ki pooseblja našo vlogo v današnjem svetu: Nove dimenzije varnosti. S tem sloganom zavarovancem dajemo obljubo, da bomo aktivno, transparentno in s strastjo iskali najboljše rešitve za njihovo varnost in zaščito njihovega premoženja. In jim s tem zagotovili miren in brezskrben spanec.